Με προορισμό την Ιταλία θα αναχωρήσει αύριο η Εθνική μπάσκετ των Γυναικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Πομέτσια και το οποίο ανοίγει την «αυλαία» του την Παρασκευή και εκτός από τη διοργανώτρια Ιταλία θα πάρουν μέρος η Ολλανδία και η Βουλγαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ιταλία θα ταξιδέψουν οι εξής αθλήτριες: Χατζηνικολάου, Σωτηρίου, Κοτσοπούλου, Λυμούρα, Δημητράκου Παπαμιχαήλ, Κοσμά, Σπαθάρου, Σπανού, Σκιαδοπούλου, Σταυρίδου, Διέλα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέκος Δάγλας με δηλώσεις του αναφορικά με την προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας, τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προετοιμασία και τα κορίτσια δείχνουν διάθεση.

Το πρόγραμμα μας είχε στοιχεία φυσικής κατάστασης και δουλειά στην άμυνα. Προοδευτικά μπαίνει η επίθεση και η τακτική. Το τουρνουά περιλαμβάνει ματς προετοιμασίας και επειδή θα λείπουν Καλέντζου και Μάλτση θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και άλλες παίκτριες. Θα δούμε πως λειτουργεί η ομάδα και θα βγάλουμε συμπεράσματα. Στόχος μας είναι να δέσουμε σαν ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 25 Μαΐου

19.00 Ολλανδία-Ελλάδα

21.00 Ιταλία-Βουλγαρία

Σάββατο 26 Μαΐου

19.00 Ελλάδα-Βουλγαρία

21.00 Ιταλία-Ολλανδία

Κυριακή 27 Μαΐου

19.00 Βουλγαρία-Ολλανδία

21.00 Ιταλία-Ελλάδα

(*Οι ώρες είναι Ελλάδας)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης