Θέμα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται το «διαζύγιο» της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον Τζόι Ντόρσεϊ.

Μετά τις δηλώσεις του Αμερικανού σέντερ, μέσω των οποίων καταφερόταν εναντίον του προπονητή και των συμπαικτών του αλλά την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση της Παρασκευής, ο 28χρονος άσος θεωρείται «ξένο σώμα» στους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του δεν χάνουν χρόνο και έχουν αρχίσει ήδη το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Ντόρσεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίοπτη θέση στην ερυθρόλευκη λίστα έχει το όνομα του Νιγηριανού φόργουορντ/σέντερ, Ίκε Ντιόγκου .

Ο 29χρονος άσος (2.06μ.) «κόπηκε» από το ρόστερ των Φοίνιξ Σανς πριν μερικές ημέρες και φέρεται να απασχολεί εντόνως τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, μία ανάσα από την απόκτηση του Ντιόντε Κρίστμας βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο μάνατζερ του Αμερικανού γκαρντ βρέθηκε χθες στο ΣΕΦ και αυτό είναι… σημάδι συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κρίστμας, που έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αυτή του Ρεθύμνου, το καλοκαίρι προσπάθησε να κάνει το μεγάλο βήμα και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, ωστόσο πριν από περίπου δέκα μέρες κόπηκε από το ρόστερ των Μπόστον Σέλτικς.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης