Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για το φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με την Αυστρία, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη και τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπαίνει σε μία κρίσιμη φάση.

«Μπαίνουμε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη φάση. Η λειτουργία της θα μπορούσαμε να πούμε ότι μοιάζει με προετοιμασία για τα επόμενα παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν οριστικά την συμμετοχή μας ή όχι στο Μουντιάλ», είπε ο Πορτογάλος και αναφέρθηκε στην αντίπαλο της Εθνικής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία, όπως και εμείς, διεκδικεί τις πιθανότητες που έχει για να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ».

Για τις απουσίες που υπάρχουν στην αποστολή της Εθνικής: «Έχουμε κάποια προβλήματα απουσιών, αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι οι ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεσή μας και όχι αυτοί που λείπουν».

Κλείνοντας ο Σάντος, είπε: «Επικεντρώνομαι στο γεγονός ότι η Αυστρία είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλά στοιχεία στο παιχνίδι της και στέκομαι μόνο σε αυτό. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που παρακολουθούμε από κοντά την περίπτωσή του, πέρσι υπήρχε από τη στιγμή που ανήκει στη Ραπίντ και με τις εμφανίσεις που έχει κάνει στα δύο παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει σίγουρα είναι κοντά στην επιστροφή του στην Εθνική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης