Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καθησύχασε τους φίλους της Μίλαν ότι δεν σκοπεύει να πουλήσει τις μετοχές της ομάδας και πως οι «ροσονέρι» δεν πρόκειται να αλλάξουν ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Μετά το πέρας της παρουσίασης του βιβλίου «Το αίμα του Άβελ», του Τζεφ Πλούμι, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίοι τον ρώτησαν αν «διαβεβαιώνει τους οπαδούς ότι η Μίλαν δεν θα πωληθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, ναι, τους διαβεβαιώνω» ήταν η λακωνική τοποθέτηση του ηγέτη της «Forza Italia». Πριν τον «καβαλιέρε», πάντως, είχε μιλήσει για το θέμα ο πολιτικός σύμβουλός του Τζοβάνι Τότι. Φιλοξενούμενος στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio2, ο Τότι δήλωσε ότι «δεν νομίζω πως ο Μπερλουσκόνι έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τη Μίλαν, δεν τον άκουσα ποτέ να μιλάει γι΄ αυτό».

Ερωτηθείς γιατί, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος φαίνεται να σταμάτησε να επενδύει οικονομικά στη Μίλαν, ο σύμβουλός του απάντησε: «Ο Μπερλουσκόνι είναι πολύ δεμένος με τη Μίλαν αλλά ακολουθεί μια συνετή πολιτική, διότι σε μια στιγμή κρίσης το να ξοδεύει χρήματα για παίκτες δεν θα ήταν σε ακολουθία με τη γενική διάθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης