Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η Μπόκα Τζούνιορς, καθώς ο Χούλιο Σέζαρ Φαλσόνι αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της ιστορικής ομάδας από την Αργεντινή.

Το «κύκνειο άσμα» του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο των «χεϊνέσες» ήταν ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη Γοδόι Κρουζ, που ήταν κι ο τελευταίος για το πρωτάθλημα «Απερτούρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα σε αυτήν την αναμέτρηση οι φίλαθλοι της Μπόκα αποδοκίμασαν έντονα τον Φαλσόνι, με αφορμή την ήττα με 2-1 από τη αντίπαλό της και γενικά τη μέτρια πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα.

«Θέλω να ενημερώσω τα μέλη και τους οπαδούς της Μπόκα ότι, μετά από συζήτηση που είχα με τον Χούλιο Σέζαρ Φαλσόνι, αποφασίσαμε να μην ανανεώσουμε τη συνεργασία μας.

Αυτό που συνέβη το Σάββατο μας έκανε να σκεφτούμε πως θα ήταν πολύ δύσκολο να εργαστεί κάτω από τόσο μεγάλη πίεση» δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Ντανιέλ Αντζέλιτσι, για την αποχώρηση του Αργεντινού τεχνικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαβορί για τη θέση είναι ο Κάρλος Μπιάνκι, που είχε πανηγυρίσει με τους «χεϊνέσες» την κατάκτηση τριών Κόπα Λιμπερταδόρες σε τέσσερα χρόνια, στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης