Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Η μεγάλη ημέρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «ραντεβού» με την ιστορία της απόψε στο «Ολντ Τράφορντ», όπου καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-0 του «Καραϊσκάκη» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Μίτσελ έχει βάλει τις βάσεις για τη μεγάλη πρόκριση και φρονώ ότι θα καταφέρει να επιστρέψει από την Αγγλίας με το πολυπόθητο εισιτήριο. Οι παίκτες των Πειραιωτών θα βρουν απέναντι τους μία ομάδα διψασμένη για εκδίκηση, που παίζει κυριολεκτικά όλη τη χρονιά της, καθώς η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας για τη φετινή τραγική σεζόν, που πραγματοποιεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις το συγκρότημα του Μόγιες έχει χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα, με ψυχολογία στο… ναδίρ μετά τη «σφαλιάρα» (0-3) από τη Λιβερπουλ και πιστεύουμε ότι θα δεχτεί γκολ από τον Ολυμπιακό, γεγονός που θα γείρει την πλάστιγγα της πρόκρισης υπέρ των πρωταθλητών Ελλάδας. Κι αυτό γιατί οι «κόκκινοι διάβολοι» σε περίπτωση που κουνηθούν τα… δίχτυα του Ντε Χέα θα χρειάζονται τέσσερα γκολ για την πρόκριση. 

Κάτι ανάλογο (σ.σ.: ήθελε τρία γκολ μετά το 0-1 του Ριβάλντο στο «Άνφιλντ») το είχε πράξει η Λίβερπουλ το 2005, όταν μετέπειτα κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο, στον αλησμόνητο τελικό της Κωνσταντινούπολης κόντρα στη Μίλαν, ωστόσο από τότε έχει κυλήσει αρκετό νερό στο αυλάκι και οι Πειραιώτες έχουν αλλάξει επίπεδο στην Ευρώπη, έχοντας… αποτινάξει από πάνω τους την «παθογένεια», που παρουσίαζαν όταν αγωνίζονταν μακριά από το σπίτι τους.

Μάλιστα στην αναμέτρηση του «Ολντ Τράφορντ» θα ρίξω μερικά ευρώ στην επιλογή να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του ματς ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος γενικά το έχει το γκολ, ενώ είχε ανοίξει το σκορ στον πρώτο αγώνα με τη Γιουνάιτεντ, με το εξαιρετικό τακουνάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάμε όμως και στo άλλο ματς, με το οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα, που δεν είναι άλλο από το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» πιστεύω ότι δεν θα ξεφύγει από τα 2-3 γκολ, ενώ ως ακριβές σκορ θα παίξω το 1-1, καθώς οι Κρητικοί είναι αρκετά δυνατοί στην έδρα τους, ωστόσο και οι «πράσινοι» είναι ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα, πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη.

ΔΥΑΔΑ…

136. ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ (1.75)
137. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ GOAL-GOAL (1.50)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.65

ΜΕ ΡΙΣΚΟ…

136. ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1 ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ (5.5)

014
. ΣΚΟΡΕΡ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΤΣΟΡΙ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ (5.5)

Παίζονται και μονά αποδεκτά…

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης