Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες (5-1) το εμπόδιο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στρέφοντας την προσοχή της στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που σημείωσε χατ-τρικ στο ματς της Πριμέρα Ντιβιζιόν κόντρα στους Γαλιθιανούς, με δηλώσεις του εν όψει του επερχόμενου «clasico», εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του μπορεί να νικήσει τους «μπλαουγκράνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εντάξει, ξέρουμε ότι ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα είναι αρκετά δύσκολος. Παίζουμε εκτός έδρας, όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε και άπαντες στην ομάδα μας είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε» είπε ο CR7, επισημαίνοντας ότι «…έχουμε την ποιότητα να νικήσουμε στο Καμπ Νόου, θα δούμε τι θα γίνει».

Ο Πορτογάλος σχολίασε επίσης το rotation του Ζοσέ Μουρίνιο στο χθεσινό νικηφόρο (5-1) ματς με τη Λα Κορούνια: «Αυτές είναι αποφάσεις που παίρνει ο προπονητής, το να κάνει αλλαγές. Πιστεύω ότι είναι σωστό, αφού υπάρχουν πολλοί αγώνες. Όλοι οι παίκτες είναι αστέρια και μπορώ να παίξω με καθέναν από αυτούς».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης