Τη φανέλα της Γιουβέντους για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ένας από τους ποδοσφαιριστές που στήριξε τους Πρωταθλητές και παρέμεινε στο δυναμικό τους ακόμη και μετά τον υποβιβασμό τους στη β’ κατηγορία.

Ο 34χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, μιλώντας στην «Gazzetta Dello Sport», έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της κούπας με τ’… αυτιά! Του Champions League!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει πρώτα να βγάλουμε τα σημαντικά παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και μετά να σκεφτούμε τις υπογραφές» τόνισε ο Μπουφόν και συμπλήρωσε: «Δεν θα υπάρξει, βέβαια, κάποια έκπληξη, θα μείνω για άλλα τρία χρόνια. Παρότι ο χρόνος έχει περάσει, μπορώ να κάνω τη διαφορά και για τα επόμενα τρία χρόνια».

Έτσι, ο Ιταλός το 2016 θα κλείσει 15 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, έχοντας ένα μεγάλο όνειρο. «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι που θέλω να κατακτήσω, προτού αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Θα είναι ντροπή να μην έχω ούτε ένα όταν θα αποσυρθώ» δήλωσε ο Μπουφόν, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην τελευταία παρουσία της Γιουβέντους σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, τον Μάιο του 2003 στο Μάντσεστερ, όπου η «μεγάλη κυρία» ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Μίλαν.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης