Μπορεί ο Παναθηναϊκός εδώ και λίγες ημέρες να έχει συμφωνήσει με τον Ιάπωνα Γιοχέι Καζιγιάμα για τον εξάμηνο δανεισμό του από την Τόκιο, αλλά για να ενεργοποιηθεί το «deal» θα πρέπει να βρει μια θέση στη πεντάδα των ξένων.

Οι «πράσινοι» είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξουν να σπάσουν το συμβόλαιο είτε του Φορναρόλι είτε του Βελάσκες, αν και πρώτος στόχος είναι ο… Σεμπαστιάν Λέτο! Κι αυτό γιατί θα πετούσαν τη σκούφια τους εάν κατάφερναν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού (1,2 εκατ. ευρώ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περίπτωσή του, όμως, παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες. Ο 27χρονος άσος δεν είναι θετικός σε αυτή την προοπτική, αφενός επειδή γνωρίζει ότι τα χρήματα που λαμβάνει στους «πράσινους» δεν πρόκειται να τα βρει πουθενά, αφετέρου επειδή χρεώνει σε σημαντικό βαθμό τα όσα… περνάει με το γόνατό του και τον τραυματισμό του στο ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού».

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, σκέφτηκαν ένα ακόμη… παραθυράκι προκειμένου να απελευθερώσουν θέση στη πεντάδα των ξένων: θα προτείνουν στον Λέτο να «παγώσουν» το συμβόλαιό του για έξι μήνες και μετά να το ενεργοποιήσουν με επέκταση για έναν ακόμη χρόνο (μέχρι το 2015), σε συνδυασμό με μείωση των αποδοχών στις 300.000 ευρώ!

Παρότι ούτε αυτό το σενάριο φαντάζει πιθανό να το αποδεχτεί η πλευρά του ποδοσφαιριστή, θα γίνει μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον μάνατζέρ του Φερνάτο Κοσεντίνο, που αναμένεται να φτάσει τα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης