Μετά τη σημαντική νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου, με την οποία «σφράγισε» την παρουσία της στο TOP-16 της Euroleague, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα.

Το «τριφύλλι» φιλοξενείται αύριο στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, με τον Μάικ Μπράμος να επισημαίνει σε σημερινές δηλώσεις του ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι προσηλωμένοι στην αναμέτρηση με τον «ιστορικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε o άσος του «τριφυλλιού»:

«Ο Πανιώνιος πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, οι οποίοι θα έχουν κίνητρο παίζοντας απέναντί μας στην έδρα τους.

Θα πρέπει να κάνουμε καλή προπόνηση σήμερα (30/03) και να προσπαθήσουμε απέναντί τους, γιατί είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Το ξέρουμε ότι οι περισσότεροι συζητούν για την Πέμπτη (04/04) και τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε μόνο στον Πανιώνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που θέλουμε και το έχουμε πει πολλές φορές στη διάρκεια της χρονιάς είναι να συνεχίσουμε να βαδίζουμε αγώνα με τον αγώνα. Δεν σκεφτόμαστε λοιπόν την ΤΣΣΚΑ τώρα, αλλά τον Πανιώνιο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης