Τον καλύτερό τους εαυτό καλούνται να δείξουν οι παίκτες της Καβάλας στο παιχνίδι της πρεμιέρας, κόντρα στον Ηλυσιακό, στο κλειστό της Καλαμίτσας. Ο προπονητής της Ένωσης, Κρις Χουγκάζ, επεσήμανε ότι είναι σημαντικό η ομάδα του να ξεκινήσει με το… δεξί στην Α1.

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι πρεμιέρας που εμείς καλούμαστε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να ξεκινήσουμε θετικά τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Τα παιδιά τα δίνουν όλα στις προπονήσεις καθημερινά, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε μία νεανική ομάδα και σίγουρα χρειαζόμαστε και τη βοήθεια του κόσμου μας, που σε κάθε ματς στο πρωτάθλημα γεμίζει το κλειστό της Καλαμίτσας, που και φέτος θα πρέπει να γίνει κάστρο» είπε ο Έλληνας τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους παίκτες της Καβάλας εκπροσώπησε ο Χριστόφορος Στεφανίδης, ο οποίος είπε: «Είναι ένα ματς πρεμιέρας, με πολλές ιδιαιτερότητες. Πάντα στις πρεμιέρες υπάρχει το σχετικό άγχος και μία ανυπομονησία. Για την ομάδα μας αυτό το παιχνίδι είναι από αυτά που έχουμε ‘σημαδεμένα’ για να κερδίσουμε. Για μία νεανική ομάδα το πρώτο παιχνίδι πάντα είναι σημαντικό, μια και μέσα από τις νίκες η ομάδα αποκτάει αυτοπεποίθηση. Για τον κόσμο μας δεν χρειάζεται να πω κάτι, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, το έχουν κάνει άπειρες φορές».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης