Μετά από τρεις νίκες ο Απόλλωνας Πάτρα γνώρισε την ήττα από τον ΑΓΟΡ και πλέον στοχεύει να επιστρέψει στα ροζ φύλλα αγώνα, επικρατώντας του Ηλυσιακού. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Νίκος Βετούλας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που άλλαξε προπονητή πρόσφατα και έχει σαν χαρακτηριστικό ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια εμφανίζεται καλύτερος από τα εντός έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση τον Ηλυσιακό. Η αντίπαλη ομάδα διαθέτει Έλληνες παίκτες που είναι έμπειροι. Εμείς θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου μας και σε αυτό το παιχνίδι, για να νικήσουμε και να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή μας στην Α1 κατηγορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κορυφαίος παίκτης του Απόλλωνα φέτος, Νίκος Αργυρόπουλος, είπε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και πονηρό παιχνίδι. Αν δεν δώσουμε την απαραίτητη προσοχή, θα έχουμε πρόβλημα. Ο Ηλυσιακός, παρά το γεγονός ότι έχει μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα, για μένα είναι πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος. Εμείς, πρέπει και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και κυρίως στον αμυντικό τομέα, γιατί ο Ηλυσιακός έρχεται στην Πάτρα με στόχο να πάρει τη νίκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης