Την πρώτη θέση στον όμιλο του Champions League θέλει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε τους πρώτους βαθμούς κόντρα στη Ντόρτμουντ στο Μάντσεστερ, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

«Το Champions League είναι μια διαφορετική διοργάνωση, όμως το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο. Παραμένει 11 εναντίον 11. Το πρόβλημα στη διοργάνωση είναι ότι πάντα αντιμετωπίζεις τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, οπότε όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Νομίζω ότι είμαστε ικανοί να τα πάμε καλά και να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Έχουμε ακόμη μπροστά μας πέντε ματς», είπε ο Μαντσίνι και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν γίνεται να κερδίσεις δύο φορές τον τίτλο της Μπουντεσλίγκα και να μην έχεις μια εξαιρετική ομάδα. Έχουν νεαρούς ποδοσφαιριστές, φανταστικό μάνατζερ και πρόκειται να έχουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Με επιθετικούς παίκτες όπως οι Ρόις, Λεβαντόφσκι, Γκέτσε, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να προσέξουμε την ταχύτητά τους, να μην τους δώσουμε χώρους. Δεν πρέπει να δώσουμε εύκολα γκολ, όπως κόντρα στη Ρεάλ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης