Στο ντεμπούτο του Λιούμπομιρ Φέισα με τη φανέλα της Μπενφίκα, η ομάδα της Λισαβόνας επικράτησε με 3-1 της Πάκος Φερέιρα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 5ο λεπτό ο Πέρες τους έβαλε σε θέση οδηγού. Τα άλλα δύο τέρματα της Μπενφίκα ήταν υπόθεση… Γκαράι, με τον Αργεντινό άσο να κάνει το 2-0 στο 23′. Ένα τέταρτο αργότερα όμως ο Ρούμπεν Αμορίμ τραυματίστηκε και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Λιούμπομιρ Φέισα έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των «Αετών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Ρούμπεν Ριμπέιρο (50′), αλλά δεν πέρασαν περισσότερα από δύο λεπτά για να της δώσει ξανά αέρα δύο τερμάτων ο Γκαράι, που διαμόρφωσε και το τελικό 3-1 για την εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εύκολη νίκη και για την Πόρτο, η οποία έρριξε στο καναβάτσο τη Ζιλ Βιθέντε με 2-0. Οι «δράκοι» έδειξαν με το καλημέρα τις άγριες διαθέσεις τους και μόλις στο 8ο λεπτό ο Βαρέλα τους έδωσε το προβάδισμα. Η… σεμνή τελετή έλαβε ουσιαστικά τέλος στο 27′, όταν ο Τζάκσον Μαρτίνες έκανε το 2-0 με το τρίτο φετινό του τέρμα σε τέσσερις συμμετοχές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Σάββατο (14/9)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρίο Αβέ-Γκιμαράες 0-1
Μπενφίκα-Πάκος Φερέιρα 3-1
Πόρτο-Ζιλ Βιθέντε 2-0

Κυριακή (15/9)

Βιτόρια Σετούμπαλ-Μαρίτιμο (18:00)
Νασιονάλ Μαδέιρα-Αρούκα (18:00)
Ολιανένσε-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (19:45)
Μπράγκα-Εστορίλ (21:45)

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης