Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έντιν Μούργκα η ΑΕΚ επικράτησε την Τετάρτη με 2-0 σκορ του Απόλλωνα Σμύρνης στον τελικό του τουρνουά της Ραφήνας.

Ο Βόσνιος επιθετικός που κινήθηκε σε ρηχά νερά στα πρώτα φιλικά παιχνίδια της Ένωσης, στο παιχνίδι με την «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν εξαιρετικός, σημειώνοντας και τα δύο γκολ της «Ένωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα στο 42΄ έκανε το 1-0 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ενώ ένα λεπτό αργότερα πλάσαρε τον γκολκίπερ του Απόλλωνα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στην αναμέτρηση που είχε διάρκεια 45 λεπτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε φτάσει στον τελικό του συγκεκριμένου τουρνουά επικρατώντας με 2-0 του Πανιωνίου με γκολ του Σελμανάι, ενώ η ΑΕΚ είχε νικήσει με 1-0 την Τριγλία.

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς (15’ Τζάθας), Τσουμάγκας (15’ Κέζος), Τζανετόπουλος, Ρόβας (15’ Δημγιόκας), Παληαρούτας, Κάτσικας, Γροντής, Πόποβιτς (15’ Τσεβάς), Μούργκα, Παυλής (15’ Αργυρίου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αθανασίου, Ξανθόπουλος, Φερεντίνος, Σιγάλας, Ζαχαρίου, Ντούνης, Καλλέργης, Δημογιάννης, Ντάφλας, Μπέντας, Σελμανάϊ

Διαβάστε επίσης:

Nίκη-πρόκριση για την ΑΕΚ,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013, 18:36

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης