Η Βέροια στον επαναληπτικό της αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας προσπάθησε να κάνει την ανατροπή και να «κλέψει» από την αντίπαλό της το εισιτήριο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Η «βασίλισσα» του Βορρά νίκησε την Πέμπτη εντός έδρας με 2-1 την ομάδα της Football League, ωστόσο είχε ηττηθεί με 3-1 στο πρώτο ματς στα Ψαχνά, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μρντάκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 13′ για τους γηπεδούχους, που έψαχναν ακόμη ένα γκολ για να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης.

Εντούτοις η ομάδα των Ψαχνών στο 33′ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Νικολόπουλο, με αποτέλεσμα οι ελπίδες της Βέροιας για την πρόκριση να μειωθούν.

Στο 49′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Κοιλιάρα, ενώ η Βέροια έκανε το 2-1 με τον Καλτσά στο 81ο λεπτό. Μάλιστα η βασίλισσα του Βορρά λίγο έλειψε να στείλει το ματς στην παράταση ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ματς, ωστόσο η κεφαλιά του Μρντάκοβιτς στο 90′ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου.

Βέροια (Σ. Στόικα): Λόπεθ, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας (67′ Nτα Κόστα), Σισοκό, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (69′ Μάνος), Σιόντης, Ζεζίνιο, Ρίος (51’Καλτσάς), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας (90′ Ντελέκος), Πατσατζόγλου, Τσιμότζι (93′ Γκεμίσης), Γκμπαγκουιντί, Κρητικός (60′ Τριανταφύλλου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης