Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να γυρίσει με το πολυπόθητο εισιτήριο από το «Ολντ Τράφορντ», χάνοντας μία χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Μίτσελ προδόθηκε από την άμυνά της, καθώς δέχτηκε «φτηνά» γκολ, κι έτσι γνώρισε τον αποκλεισμό, έχοντας πάντως αποκομίσει πολλά από αυτό το ταξίδι της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έχοντας αποδείξει με το ποδόσφαιρο που έπαιξε γενικά φέτος ότι έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη.

Ας πάμε όμως στο στοιχηματικό ψητό της Πέμπτης. Από το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ έχουμε επιλέξει δύο σημεία από τους επαναληπτικούς της φάσης των 16 του Europa League και ένα από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Γιουβέντους διασταυρώνει τα ξίφη της με τη Φιορεντίνα στον επαναληπτικό του 1-1 του Τορίνου και αναμένεται να έχει αρκετά δύσκολο έργο στο φλεγόμενο «Αρτέμιο Φράνκι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «βιόλα» βολεύονται και με το 0-0 και δεν θα ρισκάρουν, ωστόσο το συγκρότημα του Κόντε έχει παίκτες που μπορούν να «ξεκλειδώσουν» την άμυνά τους, είναι φτιαγμένο για τα μεγάλα ματς, ενώ διαθέτει και σαφώς μεγαλύτερες ευρωπαϊκές παραστάσεις έναντι των γηπεδούχων.

Στον ιταλικό «εμφύλιο» λοιπόν θα πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.90, ενώ πιστεύουμε ότι έχουν τύχη και τα 2-3 γκολ.

Συνεχίζουμε με τον επαναληπτικό της Νάπολι με την Πόρτο. Οι «παρτενοπέι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 προκειμένου να προχωρήσουν στα προημιτελικά και απέναντι στους «δράκους» πιστεύουμε ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με τον άσο της Λανούς απέναντι στην Ντεπορτίβο Κάλι. Αυτό το παιχνίδι είναι «must win» για την «γκρανάτε», καθώς μετά την ήττα της στην Κολομβία από τη σημερινή της αντίπαλο βρίσκεται κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά στην πρόκριση.

Οι Αργεντίνοι αν θέλουν να προχωρήσουν στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αυτό το ματς πρέπει να  το «πάρουν» και έχουν την ποιότητα και την εμπειρία για κερδίσουν τους Κολομβιανούς που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ως σύνολο.

Η ΤΡΙΑΔΑ ΜΑΣ…

150. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 (1.90)
152. ΝΑΠΟΛΙ-ΠΟΡΤΟ 1 (1.70)
155. ΛΑΝΟΥΣ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛI 1 (1.40)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.5

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης