Ο Ιμπραΐμ Αφελάι παραχώρησε συνέντευξη στο heldenonline και τόνισε πως έχει ωριμάσει ως άνθρωπος τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ νιώθει δυνατότερος από ποτέ.

«Έχω ωριμάσει σαν άνθρωπος πάρα πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Πολλοί άνθρωποι παίρνουν ως δεδομένο πως θα είναι υγιείς, αλλά εγώ ξέρω καλά πως μπορείς να έχεις προβλήματα. Τώρα καταλαβαίνω πολύ καλά πόσο μεγάλη σημασία έχει να είσαι υγιής. Ο στόχος μου ήταν πάντα αυτός. Μπορώ να κάνω τα πάντα ξανά, είμαι σημαντικός στον σύλλογό μου, νιώθω καλά στην Εθνική. Για μένα δεν είναι έκπληξη η επιστροφή στους ”οράνιε”. Αντίθετα, εξεπλάγην όταν έμαθα πως πολλοί ξαφνιάστηκαν. Δεν είναι εγωιστικό, αλλά πριν από τον τραυματισμό μου ήμουν πάντα εκεί. Γιατί να μην επιστρέψω; Παίζω ξανά με την ομάδα μου, οπότε εσείς οι δημοσιογράφοι πρέπει να κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας. Δεν είμαι από αυτούς που θα πάρω τηλέφωνο τους δημοσιογράφους για να μείνω στην επικαιρότητα», είπε ο Ολλανδός του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε με την Ατλέτικο Μαδρίτης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λέει πολλά για τον σκληρό χαρακτήρα μου. Οι αντιξοότητες δημιουργούν χαρακτήρα. Ο κόσμος με λέει ακόμα τρελό όταν λέω πως είμαι 28 ετών, αλλά μέσα μου νιώθω πολύ μεγαλύτερος. Δεν είχα παίξει μπάλα για δύο χρόνια αλλά νιώθω δυνατότερος από ποτέ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης