Σε μία μετεγγραφή-έκπληξη αναμένεται να προχωρήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην εκπνοή της περιόδου για ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το skysports, οι Πειραιώτες ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού (2001-2003), τον Ντέρεκ Μπόατενγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο εν λόγω άρθρο, ο 30χρονος κεντρικός χαφ βρίσκεται ήδη στη χώρα μας, για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήταν πέρα για πέρα αληθές, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την προσπάθεια απόκτησης του Μπόατενγκ.

Μάλιστα άνθρωποι των Πειραιωτών τόνιζαν ότι ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, επισημαίνοντας ότι αναμένουν τα αποτελέσματά τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπόατενγκ αποτελεί εισήγηση του Μίτσελ, με τον οποίο συνυπήρξε στη Χετάφε τη διετία 2009-11. Μετά τους Μαδριλένους, ο Γκανέζος άσος μετεγγράφηκε στην ουκρανική Ντνίπρο, με την οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Εντούτοις ο Μπόατενγκ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Ντνίπρο, ζητώντας την ελευθέρας του, με την υπόθεσή του να έχει φτάσει στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο, όπου έχει καταθέσει προσφυγή ο παίκτης.

Ο Μπόατενγκ ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλαμάτα, στην οποία τη διετία 1999-2001 είχε 27 συμμετοχές και εννέα γκολ.

Εν συνεχεία μετεγγράφηκε στον Παναθηναϊκό, όπου σε δύο χρόνια είχε μόλις 36 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ενώ ο τρίτος εν Ελλάδι σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΟΦΗ (σ.σ.: ως δανεικός από τον ΠΑΟ), με τον οποίο είχε 12 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης