Τον σημαντικότερο ίσως αγώνα του στη φετινή σεζόν έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, που δεν είναι άλλος από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά μετά τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, με τελευταίο την ήττα από τον ΟΦΗ, βρίσκεται ήδη στο -8 από την κορυφή και ως εκ τούτου δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες, αν δεν θέλει να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο η προοπτική του τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ημέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» ο Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε να δείξει στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ότι βρίσκεται κοντά τους και τους στηρίζει.

O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση πριν το μπρα-ντε-φερ με τους Πειραιώτες, θέλοντας να τονώσει τη ψυχολογία των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» στη συνέχεια παρέθεσε γεύμα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, διαμηνύοντας τους μεταξύ άλλων: «Μπορεί να έρθουν κι άλλες ήττες στη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αλλά εμείς είμαστε μια οικογένεια και οι οικογένειες δεν διαλύονται για μια κακή στιγμή. Είμαι μαζί σας ό,τι κι αν γίνει. Δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε. Ξεχάστε όλα και βγείτε και παίξτε ποδόσφαιρο. Σ’ έναν τέτοιο αγώνα παίζεις για την τιμή και την αξιοπρέπεια σου που είναι πιο ακριβή απ’ οτιδήποτε.

Στηρίζω τους πάντες για τη δουλειά που γίνεται από την αρχή της σεζόν. Όσο σας κρατάνε τα πόδια σας πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά. Υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια για ν’ αλλάξουμε το κλίμα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης