Ο Βλάντε Ντίβατς επιστρέφει στο ΝΒΑ, καθως 11 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τους Σακραμέντο Κινγκς, στους οποίους μεγαλούργησε ως παίκτης, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Βελιγραδίου, συμφώνησε ν’ αναλάβει το πόστο του πρόεδρου του αγωνιστικού τμήματος των «βασιλιάδων»

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο 47χρονος σήμερα Ντίβατς θα έχει ρόλο συμβουλευτικό στο προπονητικό επιτελείο, ενώ θα εκτελεί και χρέη τζένεραλ μάνατζερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλαθα συμμετέχει στην αξιολόγηση των Ευρωπαίων παικτών, αλλά και στο τμήμα μάρκετινγκ, λόγω της δημοφιλίας του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ο Σέρβος σταρ αγωνίστηκε στο ΝΒΑ στους Κινγκς για έξι χρόνια (1998-2004) και, μάλιστα, ήταν επιλογή «All Star» το 2001, χρονιά που έφτασε κοντά στη συμμετοχή στον τελικό του ΝΒΑ, με την ομάδα του να ηττάται με 4-3 από τους Λέικερς στη σειρά των ημιτελικών.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι Κινγκς το 2009 απέσυραν τη φανέλα με το Νο 21 ως ένδειξη τιμής για τη μεγάλη συνεισφορά του στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από την ομάδα του Σακραμένο ο Ντίβατς αγωνίστηκε παράλληλα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Σάρλοτ Χόρνετς, ενώ φόρεσε τη φανέλα των δύο μεγάλων του σερβικού μπάσκετ, της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης