Ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 2-1 της Ξάνθης στο «Θ. Κολοκοτρώνης», σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με γκολ των Γιαννιώτα (6’) και Μάσα (58’), ενώ η Ξάνθη μείωσε στο 81’ με πέναλτι του Κλέιτον.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε γρήγορα προβάδισμα στο σκορ. Στο 6’ ο Σανκαρέ γέμισε την μπάλα και ο Γιαννιώτας βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης. Ο άσος της ομάδας της Τρίπολης πλάσαρε σωστά, σημειώνοντας το 1-0.

Στο 17′ ο ίδιος παίκτης έπιασε βολέ, αλλά ο Κυριακίδης απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ, σε μία πολύ εντυπωσιακή φάση. Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η Ξάνθη είχε δύο καλές στιγμές με τους Ομπόντο στο 37’ και Λουσέρο στο 43’, χωρίς όμως να σκοράρει.

Ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε εκ νέου στο 58’. Ο Μάσα με σπριντ ξεπέρασε τους αμυντικούς και πλάσαρε άψογα πετυχαίνοντας το 2-0. Η Ξάνθη το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 81’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κλέιτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 2-1 (Novasports 2)

Γκολ: 6′ Γιαννιώτας, 58′ Μάσα – 81′ πεν. Κλέιτον

Κίτρινες κάρτες:
Γκοϊάν, Τιε Μπι, Κουρμπέλης, Κοσίτσκι – Καρυπίδης, Λουσέρο, Μπέρτος, Φλίσκας, Κομεσίδης

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης):
Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Τιε Μπι (69′ Μουνάφο), Κουρμπέλης, Γιαννιώτας, Μπαράλες (39′ Μούκαμ), Νίκο (83′ Φερνάντες), Μάσα.

Ξάνθη (Λουτσέσκου):
Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Λισγάρας (46′ Γούτας), Παπαστεριανός (77′ Φλίσκας), Ομπόντο, Λουσέρο, Κλέιτον, Καπετάνος, Βασιλακάκης (77′ Κομεσίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης