Η ΕΠΟ, την εποχή που σφύριζαν τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και ξένοι διαιτητές ζητούσαν έναν διαιτητή, όχι ονομαστικά, από τις ξένες ομοσπονδίες.

Ανοίγουμε την κουβέντα με αφορμή τη συζήτηση εμπλοκής ξένων αρχιδιαιτητών και παρατηρητών στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη Σούπερ Λίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια φορά, λοιπόν, από τη Βουλγαρία ήρθε ένας σαραντάρης όμορφάντρας, γυμνασμένος, που βρώμαγε πείνα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια.

Ο άνθρωπος αυτός γούσταρε πολύ την Ελλάδα. Δεν περίμενε ότι θα γνώριζε σαν διαιτητής κάποιες διευκολύνσεις. Πριν συνεχίσω επειδή η ιστορία θα φανεί φανταστική, παραμυθένια διαβεβαιώνω ότι πρόκειται για αληθινή. Πασίγνωστη στους βετεράνους τη ελληνικής διαιτησίας.

Τόσο πολύ γνωρίστηκε ο Σταύρεφ, έτσι τον έλεγαν, με τους Έλληνες «φίλους» του που τον ήθελαν συνεχώς να τον χρησιμοποιούν. Του έδιναν μερικά δωράκια κι απαραιτήτως δυο τρεις αλλαξιές σώβρακα. Είπαμε ο άνθρωπος ήταν στην πείνα και στη βρώμα, όμως έκανε τη δουλειά όπως έπρεπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπόψιν ότι ο Σταύρεφ ήταν ο πιο καθαρός ξένος διαιτητής, άλλο αν δεχόταν, διότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά να εμφανίζεται στη σέντρα με το ίδιο όνομα. Ο Σταύρεφ έπαιξε στην Ελλάδα με 14 ονόματα.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ έπαιξε σαν ξένος (!!!), αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης