Ματς χωρίς περιθώρια λάθους για τον Πανθρακικό είναι το σημερινό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (17.15-NS1), αφού η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ψάχνει το τρίποντο για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Φυσικά τον ίδιο… σκοπό έχουν και οι Αρκάδες, οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν εντός πεντάδας και σε τροχιά Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους γηπεδούχους, ο Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μουνάφο, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και τους τραυματίες Σαρακατσάνο και Μιχαλόπουλο.

Ο Κουτσόπουλος με τον Αντίλοβιτς μάχονται για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Σκλιοπίδης θ’ αγωνιστεί δεξιά, ο Χρήστου αριστερά και οι Μακρυδημήτρης και Σερφά στο κέντρο της άμυνας. Οι Λαδάκης και Πρίττας θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Βαϊρουά, Λουσέρο και Μπαϊκαρά θα είναι πίσω από τον προωθημένο Παπαδόπουλο.

Η αποστολή: Αντίλοβιτς, Κουτσόπουλος, Στάθης, Σκλιοπίδης, Μελίσσης, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Σερφά, Λαδάκης, Πρίττας, Κάσελαν, Μπαϊκαρά, Μίνγκα, Λουσέρο, Γωνιάδης, Βαϊρουά, Παπαδόπουλος, Κυβελίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει τους Ματίας Καρντάσιο και Χρήστο Πιπίνη.

Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Φούλοπ. Δεξιά θα είναι ο Τσαμπούρης, αριστερά ο Φορμίκα και οι Μπαρτολίνι και Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Ουσέρο και Αλβάρεζ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ναβάρο, Ντε Μπλάσις και Ράγιος, θα βρίσκονται πίσω από τον Περόνε.

Η αποστολή: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Καστέλς, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Ναβάρο, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Μπακασέτας, Περόνε, Καλαντζής και Γκάμπριελ.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης