Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφαν Έντμπεργκ ανακοίνωσε σήμερα ο Ρότζερ Φέντερερ από την Αυστραλία.

Ο Ελβετός τενίστας θέλει όσο τίποτα άλλο τον 5ο τίτλο του στο Αυστραλιανό Όπεν, που ξεκινάει στις 13 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη, και στην προσπάθειά του να επανέλθει στην κορυφή του αθλήματος ταξίδεψε σήμερα στη «χώρα των καγκουρό», όπου ενέταξε στο προπονητικό του τιμ τον 47χρονο Σουηδό θρύλο του αθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νο 6 στον κόσμο, κάτοχος 17 τίτλων σε τουρνουά grand slam, ελπίζει ότι ο κάτοχος έξι τροπαίων σε κορυφαία τουρνουά Έντμπεργκ μπορεί να προσθέσει εκείνο που λείπει από το παιχνίδι του και τον οδήγησε το 2013 στη χειρότερη ίσως σεζόν της τελευταίας δεκαετίας. Ο Ελβετός απέτυχε να φτάσει στον τελικό κάποιου κορυφαίου τουρνουά για πρώτη φορά μετά το 2002 και κατάκτησε μόλις ένα τρόπαιο της ATP.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Στέφαν Έντμπεργκ θα συνεργαστεί με τον Σέβεριν Λάθι στο προπονητικό μου τιμ» τόνισε ο Φέντερερ, που έφτασε στην Αυστραλία από το Ντουμπάι με την οικογένειά του προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά του Μπρίσμπεϊν για πρώτη φορά στην καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης