O Ρόι Κιν δεν μάσησε τα λόγια του. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε δίκαιη την αποβολή του Νάνι στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ άφησε αιχμές και για τον πρώην προπονητή του, Άλεξ Φέργκιουσον!

«Νομίζω ότι ο διαιτητής στην πραγματικότητα πήρε τη σωστή απόφαση. Όλοι είναι αναστατωμένοι για αυτό και είναι και λίγο κακοδαιμονία, αλλά είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Το αν το ήθελε ή όχι είναι άσχετο. Είναι επικίνδυνο παιχνίδι, άρα κόκκινη κάρτα. Πρέπει να προσέχεις τους άλλους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο» υποστήριξε ο Ιρλανδός και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζει ότι θα έχει… 20 γιάρδες για τον εαυτό του; Είτε είναι γενναία απόφαση είτε όχι, είναι σωστή. Πάντα λέμε ότι οι διαιτητές παίρνουν πολύ γρήγορα αποφάσεις. Περίμενε λίγα λεπτά. Κάθε φορά στην καριέρα μου που αποβαλλόμουν, πάντα σκεφτόμουν. Έδωσα στον διαιτητή την αφορμή να με αποβάλει; Η απάντηση ήταν “ναι”. Είναι στα χέρια μας».

Μάλιστα, ο Κιν έριξε και μια φαρμακερή ατάκα για τον τεχνικό των «μπέμπηδων» λέγοντας: «Ο κόσμος λέει ότι ο Φέργκιουσον πάντα κάνει αυτό που είναι σωστό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν νομίζω ότι το κάνει. Κάνει αυτό που είναι σωστό για τον εαυτό του».

Αυτή η τοποθέτηση του παλαίμαχου άσου προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, με οπαδούς της ομάδας να του… τα χώνουν μέσω twitter!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης