Ο θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης και ο γνωστός για τα «ενωσίτικα» αισθήματά του ηθοποιός, Παύλος Κοντογιαννίδης φιλοξενήθηκαν την Πέμπτη στο δελτίο του GR, όπου μίλησαν για τον οριστικό υποβιβασμό του «δικεφάλου» στη Football League.

Η παλιά δόξα των «κιτρινόμαυρων» που πλέον κατέχει τον τίτλο του επίτιμου προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι οι εφοπλιστές Βαλσαμίδης, Στεφάνου και Καμπάνης έχουν δεσμευτεί ότι θα βοηθήσουν την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψει στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας και να γίνει εκ νέου πρωταγωνίστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο Κώστας Νεστορίδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ, την οποία υπηρέτησε ανιδιοτελώς επί σειρά ετών, θα πρέπει να υποβιβαστεί στη Football League 2, προκειμένου να απαλλαγεί από τα χρέη που τη βαραίνουν.

Μάλιστα ο θρύλος της «Ένωσης» τόνισε ότι πήρε την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσει στο γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να οριστεί ένα ραντεβού μεταξύ τους, όπου θα συζητήσουν για την ΑΕΚ, επισημαίνοντας ότι πλέον περιμένει την απάντηση του «Τίγρη».

Από την πλευρά του ο γνωστός ηθοποιός, Παύλος Κοντογιαννίδης έκανε λόγο για κατεστημένο που ήθελε να ρίξει τον «δικέφαλο», ενώ, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την ελπίδα του ότι η αγαπημένη του ομάδα θα επιστρέψει στη Super League, εκεί δηλαδή όπου ανήκει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης