Αδικημένος αισθάνεται ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο από την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα με 5-2 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία συνοδεύτηκε από έντονες αντιδράσεις οπαδών της ομάδας.

«Θεωρώ την απόφαση του ΔΣ άδικη. Πρόκειται για κάτι που αποφασίστηκε εν θερμώ και υπό τον φόβο της κατάστασης που δημιουργήθηκε μετά την ήττα μας, αλλά ξέρω πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο» ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που έδωσε, και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους και τους παίκτες μου. Η ομάδα απέχει μόλις 4-5 βαθμούς από τον στόχο της στο πρωτάθλημα, διεκδικεί την πρώτη θέση στον όμιλό της στο Champions League και ήδη έχει περάσει στο Κύπελλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Η εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς ήταν παροδική. Προφανώς και δεν με ικανοποιούν αποτελέσματα σαν αυτό με την Σοσιεδάδ, αλλά έχω πίστη στη δουλειά που έκανα με τους παίκτες μου όλο αυτό το διάστημα. Ανάλογες καταστάσεις έζησαν στη Βαλένθια και προπονητές όπως ο Κούπερ ή ο Μπενίτεθ. Εύχομαι στο μέλλον η Βαλένθια να μου δώσει ξανά την ευκαιρία να εργαστώ στην τεχνική της ηγεσία».

Διαβάστε επίσης: «Τέλος» από τη Βαλένθια ο Πελεγκρίνο

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης