Με αυτόν τον τίτλο, η τουρκική ιστοσελίδα “sporx.com” αναφέρεται σε καινούρια κρούσματα νυχτοπερπατημάτων και άσωτης ζωής του Μίροσλαβ Στοχ.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «ο Στοχ βυθίστηκε και πάλι στη νυχτερινή ζωή και τα κλαμπ. Εξακολουθεί να είναι ο ίδιος, δεν δίνει προσοχή στην ζωή του και τελευταία παρατηρήθηκε να έχει μειωμένη απόδοση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι προφανές πως πέρα από την αγωνιστική εικόνα του συγκεκριμένου παίκτη, ο οποίος ανήκει στη Φενέρ, οι Τούρκοι ασχολούνται και με καπρίτσια του εκτός γηπέδων, αφού γνωρίζουν καλά πως είναι επιρρεπής. Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνει λόγο για περιστατικό κατά την διάρκεια των υποχρεώσεων του με την Εθνική Σλοβακίας, κάτι που αναδεικνύει πως οι Τούρκοι είναι ενήμεροι για κάθε του κίνηση.

Στον ΠΑΟΚ ασφαλώς και επικρατεί προβληματισμός, όπως είναι γνωστό, τόσο με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό, όσο και με την εξωγηπεδική ζωή του. Αυτό αναφέρεται και στο ρεπορτάζ από την Τουρκία και μάλιστα γίνεται λόγος και για πιθανή επιβολή προστίμου όταν επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης