Την… υπογραφή του Ανδρέα Λαμπρόπουλου έφερε η δεύτερη νίκη του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πέτυχε το νικητήριο γκολ (2-1) στο χθεσινό κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά στα Χανιά, χαρίζοντας έτσι το πολύτιμο τρίποντο στο συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος μέσος με δηλώσεις του στον Sentra Fm αναφέρθηκε στο «διπλό» της ομάδας του στο γήπεδο των Περιβολίων, μίλησε για το τέρμα που έκρινε το παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον Μίρνες Σίσιτς χαρακτηρίζοντας τον ως τον πιο σημαντικό παίκτη της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος στον Sentra Fm:

Για το νικητήριο γκολ απέναντι στον Πλατανιά:
Όταν σημειώνεις ένα σημαντικό για το γκολ ομάδα, μετά από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω του τραυματισμού μου, είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα που σου δημιουργεί. Με το που ήρθε η μπάλα στα πόδια μου κι έκανα καλό κοντρόλ, δεν το σκέφτηκα πολύ για να κάνω το σουτ».

Για τη σημασία της νίκης επί του Πλατανιά: «Υπήρξε πολύ μεγάλη ικανοποίηση στα αποδυτήρια και κατά τη διάρκεια της επιστροφής στο Ηράκλειο. Είναι μια νίκη μεγάλης σημασίας, που μας δίνει βαθμολογική ανάσα και τονώνει την ψυχολογία μας για τη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Πιστεύω ότι αν δεν είχαμε δεχθεί νωρίς το γκολ στο β′ ημίχρονο, θα κρατούσαμε εύκολα το προβάδισμα του 1-0, αλλά εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και πήραμε το παιχνίδι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το πού είναι η δύναμη του ΟΦΗ: «Η φετινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Τα νέα παιδιά θέλουν μέσα από την παρουσία τους να αναδειχθούν. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες μεσοεπιθετικά, ενώ τα νέα παιδιά στην άμυνα δίνουν και την ψυχή τους».

Για το γκολ του Σίσιτς: «Σίγουρα το γκολ που σημείωσε ήταν πιο εντυπωσιακό από το δικό μου. Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά. Είναι τρομερά δυνατός, με πολλή ποιότητα στο παιχνίδι του. Είναι ο πιο σημαντικός παίκτης για εμάς».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης