Σε καταγγελία του συμβολαίου του Μίρνες Σίσιτς στην ΕΠΟ προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η ΠΑΕ ΟΦΗ, καταλογίζοντας στον παίκτη «αντισυμβατική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά».

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ προέβη στην λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Μίρνες Σίσιτς, με δική του υπαιτιότητα, για καταχρηστική, αντισυμβατική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και ζητεί της επικύρωση της από το αρμόδιο δικαστήριο της ΕΠΟ» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Ηρακλειώτες.

«Δεν μπορούσα να αγωνίζομαι τσάμπα»

Από την πλευρά του ο Σλοβένος έκανε δηλώσεις από την πατρίδα του και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με καμία ελληνική ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένος να παίζει άλλο χωρίς να πληρώνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα από την Ελλάδα και φυσικά ποτέ δεν μίλησα με τον Λεβαδειακό», ανέφερε ο έμπειρος Σλοβένος μέσος, με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τους Βοιωτούς και συνέχισε: «Σχετικά με τον ΟΦΗ η ΠΑΕ μου οφείλει χρήματα από την περυσινή σεζόν, τα οποία δεν μου έχουν καταβληθεί.

Και στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψα μου δόθηκε η υπόσχεση ότι θα μου εξοφλήσουν την οφειλή που υπάρχει στο πρόσωπο μου όμως αυτό ποτέ δεν έγινε»

Καταλήγοντας ο Σίσιτς ανέφερε πως «…ο μόνος τρόπος να διασφαλίσω τα χρήματα μου είναι να καταθέσω προσφυγή και δεν μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι τσάμπα και να μην πληρώνομαι αυτά που δικαιούμαι», ενώ κάλεσε τη διοίκηση «να σταματήσει να λέει ψέματα σε βάρος μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης