Τρεις αμαζόνες του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες για το 2013 στις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων και Ενηλίκων στο Πρωτάθλημα ιππικής δεξιοτεχνίας, που ολοκληρώθηκε στο Μαρκόπουλο. 

Στην κατηγορία Παίδων μετά και το σημερινό αγώνισμα Γ5 η Κυβέλη Τζωρτζάκη με την Highnessy Newland αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλήτρια με συνολικό ποσοστό 71,580. Δεύτερη ήταν η Καβαλιώτισσα Μελίνα Ζωγράφου, που σήμερα είχε τα γενέθλιά της, με τον Nocsley και ποσοστό 68,645% και Τρίτη η Λύδα Ανέστη με τον Nonchaloir με ποσοστό 59,515%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία Εφήβων για πρώτη φορά στην καριέρα της αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια η Φανούλα Σταφυλοπάτη με τον Cassian. Μετά και το σημερινό αγώνισμα freestyle ήταν πρώτη με συνολικό ποσοστό 65,767%. Πολύ κοντά της στην 2η θέση ήταν η περυσινή Πρωταθλήτρια, Φωτεινή Γεωργίτσου με την Kolliante με ποσοστό 65,490% και Τρίτη η Ερμιόνη Σερεμέτα με τον Baiao με ποσοστό 63,270%.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η φετινή Βαλκανιονίκης, Κέλλυ Σκλαβούνου με τον Quanderas, που μετά και το αγώνισμα freestyle είχε το καλύτερο ποσοστό 70,383%. Δεύτερη ήταν η Ελένη Μυράτ με τον Solon Hit με ποσοστό 65,923% και τρίτη η Εσθονή Age Luha με τον Diamond in Black με ποσοστό 65,840%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης