Αισιόδοξος ότι όλα θα κυλήσουν καλά στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακού εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Ρόι Κάρολ στο impartialreporter.com, χαρακτηρίζοντας, μεταξύ άλλων, φανταστική τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Ήταν μία πολύ καλή χρονιά. Πήραμε ξανά το νταμπλ, που είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Φέτος στο πρωτάθλημα είχαμε μόνο μία ήττα. Ήρθε ένας νέος τεχνικός που έκανε αλλαγές και όλα τώρα είναι φανταστικά για εμάς.

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Το συμβόλαιό μου έχει ισχύ μέχρι φέτος όμως πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Όπως είπα πριν ήρθε ένας καινούριος προπονητής, τέσσερις μήνες πριν. Πιστεύω ότι περιμένει να δει τι παίκτες θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν το καλοκαίρι. Μίλησα όμως με κάποιους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το νέο συμβόλαιο και ελπίζω πως όλα θα είναι εντάξει».

Για τη συμμετοχή του σε υψηλό επίπεδο: «Απολαμβάνω κάθε λεπτό. Ο καθένας θέλει να παίζει σε υψηλό επίπεδο, το υψηλότερο είναι το Champions League κι εγώ έπαιξα σε αυτή τη διοργάνωση. Είχα κάποια άσχημα χρόνια όταν δεν ενδιαφερόμουν τόσο για το ποδόσφαιρο, αλλά τώρα έχουν αλλάξει τα πάντα. Εδώ στην Ελλάδα είναι όλα τακτοποιημένα για μένα και την οικογένειά μου και είμαι αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης