Ο Ορέστης Καρνέζης τόνισε με δηλώσεις του ότι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στηρίζουν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο τερματοφύλακας των “πρασίνων” και της εθνικής ομάδας, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό Novasports μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες και την κριτική που δέχεται ο προπονητής.

«Πράγματι τα τελευταία παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα για εμάς και το κερασάκι στην τούρτα ήταν το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μάριμπορ. Παρουσιάσαμε στα τελευταία παιχνίδια άσχημο πρόσωπο… Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ και αρχής γενομένης από το παιχνίδι τη Δευτέρας να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη, για να μπορέσουμε να πάρουμε λίγο ώθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το να στοχοποιείται πάντα κάποιος, είτε είναι ο προπονητής, είτε κάποιοι παίκτες, νομίζω ότι δεν βοηθά στην δεδομένη χρονική στιγμή και δεν είναι δίκαιο… Γι’ αυτό είμαστε ομάδα. Όλοι κερδίζουμε, όλοι χάνουμε, δεν πρέπει να στοχοποιούνται συγκεκριμένα άτομα, γιατί όλοι φταίμε. Όλοι κερδίζουμε και όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης στις ήττες. Οπωσδήποτε θα παίξουμε και για τον προπονητή μας. Πέρυσι νομίζω ότι βοήθησε αρκετούς παίκτες στο να αναδειχθούν. Είναι καταξιωμένος, είναι έμπειρος προπονητής και δεν νομίζω ότι φταίει αυτός για την εικόνα που δείχνουμε σε αυτά τα παιχνίδια», είπε ο Καρνέζης και όσον αφορά το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά υπογράμμισε:

«Έχει μεγάλη σημασία για εμάς το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Και για βαθμολογικούς λόγους, αφού έχουμε μείνει πίσω και κυρίως για την ψυχολογία της ομάδας. Γιατί όταν παίζεις τρια-τέσσερα παιχνίδια και δεν σκοράρεις, σε παίρνει λίγο από κάτω όπως λέμε ποδοσφαιρικά. Νομίζω ότι με μια νίκη και η ψυχολογία μας θα φτιάξει και η αυτοπεποίθηση θα ανέβει…».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης