Φιέστα τίτλου ετοιμάζει ο Ολυμπιακός στην αποψινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (19.30-NS1), αφού με νίκη σφραγίζει και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος. Του 40ου στην 88χρονη ιστορία του.

Στην προσπάθεια αυτή ο Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και για αγωνιστικούς λόγους έμειναν εκτός αποστολής οι Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μοντέστο, Ντιακιτέ και Πίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, θα έχει στη διάθεσή του, για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, τον Νταβίντ Φουστέρ, που είχε σκοράρει μάλιστα και στο 4-0 του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ.
Κάτω από τα δοκάρια θ’ αγωνιστεί ο Μέγιερι και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Σιόβας, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου. Σε ρόλο αμυντικού χαφ θα είναι ο Φέισα, μπροστά του οι Μανιάτης-Μασάντο και στην τριάδα της επίθεσης οι Αμπντούν (αριστερά), Βλαχοδήμος (δεξιά) και Τζεμπούρ (κορυφή).

Η αποστολή: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος

Για πρώτη φορά στην ιστορία της (κι ελπίζει για τελευταία) η ΑΕΚ πάει… τόσο αουτσάιντερ στο «Καραϊσκάκη». Με συναίσθηση της ποιοτικής ανωτερότητας του αντιπάλου, μέτρια ψυχολογία -μετά τις ήττες από Πλατανιά και Παναθηναϊκό- και δυστυχώς για εκείνη και με πολλές απουσίες, η «Ένωση» θα προσπαθήσει να χαλάσει τη γιορτή του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Μητρόπουλο, τους τραυματίες Βλάχο και Πετρόπουλο, αλλά και τον άρρωστο Παυλή.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν (και τον Κατσικοκέρη να επιστρέφει έπειτα από μήνες στην αποστολή) υπάρχουν δυο εκδοχές για το πώς θα παρατάξει την «Ένωση» ο Γερμανός τεχνικός. Σίγουροι είναι ο Κωνσταντόπουλος κάτω από τα δοκάρια και οι Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής και Τσουκαλάς -από αριστερά προς τα δεξιά- στην άμυνα.

Από εκει και πέρα, εφόσον ο Γερμανός επιλέξει 4-4-2 με ρόμβο, αμυντικό χαφ θα είναι ο Φέτσης, μπροστά του οι Ρίκκα-Κορδέρο, επιτελικός ο Γκερέιρο και δίδυμο στην επίθεση ο Φούντας με έναν εκ των Κατίδη-Τσίτα. Αν επιλέξει 4-2-3-1, στα χαφ θα επιλεγούν δυο εκ των Φέτση, Κορδέρο και Ρίκκα, στα άκρα οι Κατίδης-Φούντας, επιτελικός ο Γκερέιρο και προωθημένος ο Τσίτας.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Τσίτας, Γκερέιρο, Ρίκκα, Φούντας, Φέτσης, Τσουμάγκας, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Τσούπρος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης