Κατήφεια και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, μετά τη μέτρια εμφάνιση και την ισοπαλία (1-1) στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη».

Άπαντες στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» φιλοδοξούσαν να πάρουν μία εμφατική νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό τους, προκειμένου να κάνουν άτυπη φιέστα τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν, αφήνοντας δυσαρεστημένους τους φιλάθλους τους που κατέκλυσαν το φαληρικό γήπεδο.

Όπως είναι φυσικό το κλίμα στη σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, με τον Μίτσελ να ζητάει από τους παίκτες του να βελτιώσουν άμεσα την αγωνιστική εικόνα τους, ούτως ώστε να κατακτήσουν το νταμπλ.

Από την πλευρά του οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας ανέλαβαν την ευθύνη για την αναιμική εμφάνιση και την απώλεια της νίκης στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα έδωσαν την υπόσχεση στον Ισπανό τεχνικό ότι θα τα δώσουν όλα στα επόμενα ματς του κυπέλλου, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον Πανθρακικό την Πέμπτη.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης