Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό (19.30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο «Καραϊσκάκη», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Oι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι κορυφής με τον «δικέφαλο» του Βορρά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αυτήν αποκλείστηκε ο Ντελβίν Εντινγκά, καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα να αρκεστεί το Σάββατο σε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Βλάντιμιρ Βάις (θεραπεία και ατομικό), Αριέλ Ιμπαγάσα (ατομικό και μέρος του προγράμματος) και Μάικλ Ολαϊτάν (ατομικό στο γήπεδο), ενώ για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν από την αποστολή και οι Μετζανί, Παπάζογλου, Τόρες και Κάρολ.

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Σέποβιτς, Γιαταμπαρέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης