Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε ως… αγγαρεία το εντός έδρας παιχνίδι του με τον -ήδη καταδικασμένο σε υποβιβασμό- Άρη και χρειάστηκε το γκολ του Βαλντές στο 84ο λεπτό, για να φτάσει στη νίκη με το ισχνό 1-0 στο «Καραϊσκάκη».

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο φαληρικό γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Οι παίκτες του Μίτσελ παρουσιάστηκαν νωχελικοί και χωρίς όρεξη στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς και αυτό το γεγονός το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Άρης, καταγράφοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο του ματς.

Πιο συγκεκριμένα το σουτ του Μανιά στο 21΄ανάγκασε σε μία δύσκολη απόκρουση τον Ρομπέρτο, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 30′ «σημάδεψε» το δοκάρι του Ισπανού γκολκίπερ, μετά από μεταβίβαση του Τριανταφυλλάκου.

Η κατάσταση για τον Ολυμπιακό δεν βελτιώθηκε στο β΄ ημίχρονο, παρά τις διορθωτικές κινήσεις του Μίτσελ (πέρασε στο ματς τους Μανιάτη και Κάμπελ), ωστόσο ο Νέλσον Βαλντές έσωσε την παρτίδα για τους Πειραιώτες στο 84ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από σέντρα του Χολέμπας ο Παραγουανός από πολύ δύσκολη θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη, φτάνοντας τα 6 γκολ σε μόλις οκτώ συμμετοχές με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το μόνο που άλλαξε στα λεπτά που απέμεναν ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς στο 86’, αποβλήθηκε ο Ηρακλής για επικίνδυνο παιχνίδι στον Μανιάτη.

Κίτρινες: 
Σουνάς, Διούδης

Κόκκινες: Ηρακλής (86΄)

Ολυμπιακός (Μίτσελ):
Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Εντινγκά, Σάμαρης (46΄ Μανιάτης), Πέρες, Βαλντές, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βέργος (46΄ Κάμπελ), Σαλίνο, Ντομίνγκες (61΄ Σέποβιτς).

Άρης (Νίκος Παπαδόπουλος):
Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγκούνης (87΄ Νταμαρλής), Σουνάς (74΄ Καμινιώτης), Τριανταφυλλάκος, Μπακασέτας (79΄ Ψυχογιός), Βανγκέλι, Μανιάς, Βλάχος, Ηρακλής, Μπουγαϊδης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης