Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Ιμπραΐμ Αφελάι στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ολλανδός διεθνής ακραίος επιθετικός ακολούθησε τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα μετά από απόφαση του Μίτσελ.

Μπορεί στην εθνική Ολλανδίας να είναι βασικό στέλεχος, στον Ολυμπιακό, όμως, ο Αφελάι δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να κάνει τη… διαφορά. Στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, πρώτη μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο παίκτης και ο προπονητής της ομάδας είχαν ολιγόλεπτο τετ-α-τετ, με το Μίτσελ να μην…πείθεται από τις εξηγήσεις που του έδωσε ο Αφελάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εντολή του Ισπανού προπονητή ο Ολλανδός εξτρέμ προπονήθηκε μόνος του, γεγονός που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Εδώ κι αρκετό καιρό ο Μίτσελ είχε στείλει αρκετά «μηνύματα» στον Αφελάι, είτε με το να τον αποκλείσει από την αποστολή, είτε με το να μην τον χρησιμοποιεί στην αρχική ενδεκάδα, όπως επίσης και με δηλώσεις που είχε κάνει στα ΜΜΕ της Ισπανίας. Φαίνεται ότι ο παίκτης δεν μπορεί να προσαρμοστεί στους «ερυθρόλευκους» και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης