Ο μεταγραφικός πυρετός έχει χτυπήσει… κόκκινο στον Ολυμπιακό, καθώς οι ιθύνοντες του έχουν σηκώσει μανίκια εδώ και αρκετό διάστημα και προχωρούν στο «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Όπως είναι φυσικό πολλά είναι τα ονόματα παικτών βρίσκονται στην «ερυθρόλευκη» λίστα, ωστόσο σε αυτήν δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνονται οι Εμάνουελ Φριμπόνγκ και Μπόγιαν Κρκιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο παίκτες σύμφωνα με δημοσιεύματα είχαν προκαλέσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, ωστόσο από τους πρωταθλητές Ελλάδας διαψεύστηκε τη Δευτέρα ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είναι στα μεταγραφικά υπ΄όψιν της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα για τον Φριμπόνγκ ο οποίος 22 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου γράφτηκε σε Μέσο της Γκάνας ότι παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τον Κρκιτς, που ανήκει στην Μπαρτσελόνα και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με υποσχετική στον Άγιαξ, σύμφωνα με την «AS» οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν μπει σφήνα για την απόκτησή του, κάτι που πάντως δεν ισχύει, όπως υπογραμμίζεται από το λιμάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει μπει η υπόθεση της μεταγραφής του Ντελβίν Εντιγκά από τη Μονακό στον Ολυμπιακό.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης