Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει άλλες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την τρέχουσα σεζόν, αλλά παρ’ όλα αυτά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, έχει προγραμματίσει δύο φιλικές αναμετρήσεις, προκειμένου να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 13:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Πανιώνιο, ενώ την Τρίτη (29/4) θα υποδεχθούν τον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα δύο αυτά φιλικά ο Μίτσελ θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και παίκτες που επέστρεψαν στου Ρέντη μετά τον δανεισμό τους. Στη σημερινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Εντινγκά, ο οποίος ταλαιπωρείται από κρυολόγημα, όπως και ο Βαλντές, ο οποίος έκανε θεραπεία για το αιμάτωμα που έχει.

Για το αυριανό φιλικό ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 παίκτες, οι οποίοι είναι οι Χουτεσιώτης, Στρέζος, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Κολοβός, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σάλιακας, Σαβιόλα, Τόρες, Βλαχοδήμος και Βούρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης