Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, όπου με νίκη ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει και μαθηματικά το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, έχουν στρέψει άπαντες στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο».

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το παιχνίδι με την «Ένωση» άρχισε την Τρίτη με μία προπόνηση στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στου Ρέντη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μίτσελ είδε στο σημερινό πρόγραμμα όλους τους ποδοσφαιριστές του να γυμνάζονται κανονικά και έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, αναφορικά με το ποιους θα κόψει από την αποστολή, εν όψει του ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Αφήνοντας πίσω τους το διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν από σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα, την προετοιμασία τους για το προσεχές, σημαντικό ματς με την ΑΕΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ επάνω στον τομέα της τεχνικής, κάνοντας πολλές ασκήσεις. Σε αρκετές από αυτές, μάλιστα, συμμετείχαν ενεργά και ο κ. Μίτσελ, αλλά και οι συνεργάτες του, επικοινωνώντας πρακτικά όσα θέλουν να περάσουν στους ποδοσφαιριστές τους.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και αύριο το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 10:30».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης