Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Τα καλά… μαντάτα για τον προπονητή των Πειραιωτών ήρθαν από τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ανέβασε ρυθμούς και γυμνάστηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως την κάκωση, που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή των «ερυθρολεύκων» στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα, οι Γιάννης Φετφατζίδης και ο Χοσέ Χολέμπας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα με μπάλα στο γήπεδο με μεγαλύτερη ένταση εν συγκρίσει με την πρωινή προπόνηση.

Όσον αφορά στον Αριέλ Ιμπαγάσα, έκανε θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ αερόβιο πρόγραμμα μόνο έκανε ο Τάσος Παπάζογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόγραμμα αποφόρτισης τέλος έκανε ο Πάμπλο Κοντρέρας, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική ομάδα της Χιλής.

Στην απογευματινή προπόνηση ο Ζαρντίμ έδωσε μεγάλο βάρος στην τακτική. Πιο συγκεκριμένα χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες και τους έβαλε να παίξουν οικογενειακό διπλό, δίνοντάς τους, όμως, πολλές εντολές για το «πώς» θέλει να αγωνίζονται.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης