Οι «ρεζέρβες» του Ολυμπιακού τα βρήκαν… σκούρα την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη απέναντι στον εξαιρετικό Πλατανιά και γλίτωσαν την ήττα χάρη στον Ερνάνι, o οποίος ήταν το μεγάλο… κέρδος για τον Μάρκο Σίλβα απ’αυτό το ματς.

O Πορτογαλος άσος πραγματοποίησε την πρώτη του πειστική εμφάνιση με τους «ερυθρόλευκους» και με τα δύο γκολ (47′, 90+1′) που σημειωσε, χάρισε στην ομάδα του τουλάχιστον τον βαθμό (2-2), στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, δείχνοντας τις δυνατοτητές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πλατανιάς αιφνιδίασε για πρώτη φορά στο 29′ τους νταμπλούχους Ελλάδας, όταν από λάθος του Ντα Κόστα έξω από την περιοχή ο Ράμος «έκλεψε» την μπάλα, πέρασε και τον Καπίνο και πλάσαρε σε άδεια εστία για το 0-1.

Στο 47′ ο Ερνάνι έφερε το παιχνίδι στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά στο 78′ ο προωθημένος Μπανανά έδωσε πάλι προβάδισμα στην ομάδα του.

Το ματς είχε φτάσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και άπαντες πίστευαν ότι αυτό θα ήταν το τελικο σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο Ερνάνι είχε διαφορετική γνώμη και με το δευτερο προσωπικό του γκολ που επιτεύχθηκε αυτή τη φορά με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάρντο, έσωσε τον βαθμό για τους Πειραιώτες.


Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-2

Γκολ: 47′, 90+1′ Ερνάνι – 29′ Ράμος, 78′ Μπανανά

Κίτρινες: Στανισλάβλιεβιτς (Πλατανιάς), Ιτούα (Πλατανιάς), Μουνάφο (Πλατανιάς), Αποστολόπουλος (Πλατανιάς), Τσόρι (Ολυμπιακός), Πάγκαλος (Πλατανιάς)

Κόκκινες: 90+5′ Πάγκαλος (Πλατανιάς)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Τζανδάρης, Τσόρι (78′ Πάρντο), Ερνάνι, Κολοβός, Φινμπόγκασον (75′ Πουλίδο)

Πλατανιάς (Παράσχος):
Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος (87′ Σελίν), Δημήτρης, Μπανανά, Ιτούα, Στανισάβλιεβιτς, Μαχαμάτ (46′ Μουνάφο), Ζίλβαν, Ράμος, Τσουράκης (70′ Τσιμότζι), Πάγκαλος

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης