Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Ολυμπιακού επί ελληνικού εδάφους για τον αγώνα της Τετάρτης με την Μπενφίκα, που θα διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στου Ρέντη το βάρος έπεσε στην τακτική, ενώ δουλεύτηκαν πολύ και οι στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ) με την αμυντική και την επιθετική λειτουργία να περνούν σε πρώτο πλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Χοσέ Χολέμπας και Πάολο Μασάντο γυμνάστηκαν κανονικά και συμπεριελήφθησαν από τον Μίτσελ στην αποστολή, που θα αναχωρήσει αύριο για τη Λισαβόνα.

Από εκεί και πέρα, ο Γκαετάν Μπονγκ συνέχισε την θεραπεία του, ενώ κανονικά γυμνάστηκε και ο Μιγκέλ Τόρες.

Οι 21 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Μίτσελ είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μεντζανί, Μήτρογλου, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ. Η αποστολή ταξιδεύει το πρωί της Τρίτης με προορισμό την Λισαβόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το απόγευμα της Τρίτης διαμορφώνεται ως εξής: 18:30 (τοπική ώρα): συνέντευξη Τύπου Μίτσελ και ενός ποδοσφαιριστή στο γήπεδο της Μπενφίκα και 19:00 (τοπική ώρα): προπόνηση στο Ντα Λουζ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης