Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται εδώ και καιρό να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά η διαμάχη του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη λύση του συμβολαίου του καθυστερεί τον «γάμο» με τους Πειραιώτες.

Η πορτογαλική εφημερίδα “Record” με σημερινό δημοσίευμά της «έριξε φως» στους λόγους, για τους οποίους καθυστερεί το «διαζύγιο» του Σίλβα με την Σπόρτινγκ, η οποία έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ζόρζε Ζεσούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τo εν λόγω μέσο, ο 37χρονος τεχνικός αξιώνει αποζημίωση ύψους 1.5 εκατομμύριου ευρώ, αλλά η Σπόρτινγκ είναι διατεθειμένη να του δώσει 500 χιλιάδες.

Ακόμη ένα σημείο τριβής για τις δύο πλευρές είναι ο όρος που θέλει να θέσει ο σύλλογος της Λισαβόνας στον Σίλβα και ο οποίος θα του απαγορεύει να εργαστεί σε μια εκ των Πόρτο και Μπενφίκα μέχρι το 2018.

Πάντως, παρά τις διαφορές που έχουν οι δύο πλευρές, υπάρχει αισιοδοξία πως μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Σίλβα θα καταφέρει να λύσει το συμβόλαιο του και θα ανοίξει ο δρόμος για τον ερχομό του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης