Με γκολ του Ατζαγκούν στο 17’ ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού, στο ΕΑΚ Βόλου, σε παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με επιθετικές διαθέσεις στο παιχνίδι και ανταμείφθηκε. Αρχικά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου απείλησε με τον Πράνιτς στο 8’ και τον Πέτριτς στο 11’, ενώ σκόραρε με γκολ του Ατζαγκουν στο 17’. Η φάση ξεκίνησε από το γέμισμα του Πράνιτς. Ο Γιάλλουσης έκοψε με το κεφάλι και ο Ατζαγκούν που παραμόνευε με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κολλίτση, που είχε βγει από την εστία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή. Στο 41’ από τη λάθος έξοδο του Στιλ, ο Πέτριτς έδιωξε προ του Μακρυδημήτρη, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου ο Κλωναρίδης με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον κίπερ των γηπεδούχων.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, ενώ όσο περνούσε η ώρα ο Ολυμπιακός Βόλου έβγαινε στην επίθεση. Η μεγάλη ευκαιρία για γκολ ήταν για τον Παναθηναϊκό, αφού στο 66’ ο Μπούι σημάδεψε το δοκάρι. Στο 83’ ο Καρέλης βρέθηκε σε τετ-α-τετ, όμως πλάσαρε πολύ άστοχα.

Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός 0-1 (OTE Sports 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 17′ Ατζαγκούν

Κίτρινες κάρτες:
Μέζα, Ζέρης, Μπιτάνγκ – Πράνιτς, Μπαϊράμι, Λαγός, Κουτρουμπής

Κόκκινες κάρτες:


Ολυμπιακός Βόλου:
Κολίτσι, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Γιαλλούσης, Μαργαρίτης, Ρόκας (63′ Νικολιάς), Πινάρες, Θέος (46′ Κορνελάτος), Μέζα, Μπιτάνγκ, Κούτσι (77′ Διαμαντόπουλος).

Παναθηναϊκός:
Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς (63′ Μπούι), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (75′ Καρέλης), Πέτριτς (65′ Λαγός), Κλωναρίδης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης