Δικαιωμένος για την επιλογή του να μετεγγραφεί στην Τσέλσι εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Όσκαρ.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μέσος με δηλώσεις του εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι καθιερωθεί στους «μπλε», επισημαίνοντας ότι προσαρμόστηκε πιο γρήγορα από ότι περίμενε στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά το ντεμπούτο μου στο Champions League κόντρα στη Γιουβέντους, όπου και πέτυχα δύο γκολ, έχω ξεκινήσει σε αρκετά ματς βασικός για την Τσέλσι, γεγονός που είναι εκπληκτικό και το εκτιμώ πάρα πολύ», δήλωσε ο Όσκαρ και πρόσθεσε:

«Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό, ώστε να ωριμάσω ως παίκτης και να βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω τη φανέλα της Τσέλσι και που μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθάω τους συμπαίκτες μου, ώστε να κερδίζουμε τους αγώνες. Έτσι ελπίζω να συνεχίσω την πρόοδό μου, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει πολλά τρόπαια».

Καταλήγοντας ο 21χρονος άσος μίλησε για τη ζωή του στο Λονδίνο, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, και στη δυσκολία που έχει στην επικοινωνία, λόγω γλώσσας: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το πόσο εύκολα προσαρμόστηκα και με το ότι μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πάω καλά με όλους του συμπαίκτες μου, πράγμα που είναι εξαιρετικό. Το μόνο μου πρόβλημα είναι η γλώσσα. Βέβαια τη μαθαίνω σχετικά γρήγορα και πλέον μπορώ να επικοινωνήσω με τους περισσότερους. Εκτός γηπέδου είμαι χαρούμενος με τη ζωή μου στο Λονδίνο. Επομένως αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένος».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης