Ο Τζίμης Κουστένης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον τελικό παραμονής στην Α1 του μπάσκετ ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Ηλυσιακό στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο τεχνικός του Περιστερίου επεσήμανε ότι το νικητή θα κρίνει το πάθος και η θέληση για τη νίκη.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Τζίμη Κουστένη χρειάζεται νίκη με +3 επί της ομάδας των Ιλισίων για να ανανεώσει το ραντεβού της με τα «μεγάλα σαλόνια», αλλά στην προσπάθειά της αυτή δεν θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της, λόγω τιμωρίας της έδρας της, από τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες το βράδυ, προπονητικό τιμ και παίκτες δείπνησαν σε εστιατόριο στο Μπουρνάζι για να αποβάλλουν το άγχος πριν το κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον της ομάδας με τον Ηλυσιακό. Απουσίαζε ο άτυχος Αμερικανός Τάιλερ Χάινς που το πρωί της Πέμπτης υποβλήθηκε σε εγχείρηση συρραφής Αχίλλειου τένοντα.

Ο τεχνικός του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης, δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει του αυριανού (17:00) ντέρμπι παραμονής με τον Ηλυσιακό: «Φτάσαμε στο παιχνίδι που περιμέναμε από το ξεκίνημα της σεζόν ότι θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία. Πρόκειται για έναν τελικό και για τις δύο ομάδες και είναι λογικό αμφότερες να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να πάρουν τη νίκη. Το προηγούμενο διάστημα προετοιμαστήκαμε σκληρά για να δώσουμε μια μεγάλη μάχη. Βέβαια, νομίζω πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μετρούν τόσο τα συστήματα και οι τακτικές, όσο το πάθος και η θέληση για τη νίκη».

Ο Αλέκος Πέτρουλας δήλωσε από την πλευρά του: «Πρόκειται για έναν τελικό παραμονής και για τις δύο ομάδες. Ένα ματς που δεν χωρά προγνωστικά. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη ώστε να κρατήσουμε το Περιστέρι στην Α1. Πάντως, ό,τι και να γίνει, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και την προσπάθεια που κάναμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν κάτω από αντίξοες συνθήκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης