Μετά τη νίκη επί του Φωκικού για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Όπως είθισται για τέτοια παιχνίδια, ο κόσμος των Πειραιωτών ζήτησε τη νίκη και ο Μίτσελ υπερθεμάτισε:

«Και εμείς αυτό απαιτούμε. Όταν ήμουν νέος, θυμάμαι ότι πάντα ήθελα να κερδίζω τα πάντα. Πάντα θυμάμαι ότι ήθελα να κερδίζω και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα σε ποια ομάδα βρίσκομαι. Αυτό θέλω και για το Σάββατο. Θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός αναμένεται να παίξει με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα πρόκειται να ξεκινήσουν οι Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας, ενώ δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σάμαρης και Μανιάτης. Στο ένα άκρο θα ξεκινήσει ο Κάμπελ και στο άλλο ο Φουστέρ ή ο Βάις, ενώ πίσω από τον Μήτρογλου θα κινείται ο Σαβιόλα.

Να σημειωθεί ότι ο Ολαϊτάν στο παιχνίδι με τον Φωκικό απέκτησε πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και υπάρχουν φόβοι για τράβηγμα. Προβλήματα αντιμετωπίζουν επίσης οι Ντομίνγκες, Μπονγκ και Μασάντο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης